Huisregels

Wanneer je een afspraak maakt bij Laser Centrum Oss, onderdeel van
The Brow Express, ga je automatisch akkoord met de huisregels.

Jouw Afspraak:
Afspraken kunnen online, telefonisch (niet via WhatsApp), per mail of in de salon gemaakt worden. Je krijgt jouw afspraak bevestigd via de mail of een afsprakenkaartje.

Wees op tijd voor je afspraak:
Graag tijdig op je afspraak aanwezig zijn. Ben je toch later, laat het me dan even weten. Indien je later bent, zijn we als nodig, genoodzaakt om de behandeling in te korten uit respect voor de volgende klant. Wanneer er niet meer voldoende tijd rest om de behandeling tot een kwalitatief goed einde te brengen, zal de afspraak naar een ander tijdstip verplaatst worden. Houdt er rekening mee dat dit niet altijd op korte termijn in te plannen is. De behandeling zal dan echter wel volledig in rekening gebracht worden.

Wijzigings- & Annuleringsvoorwaarden:
Laser Centrum Oss hanteert een wijzigings- & annuleringsvoorwaarden van 24 uur. Heb je jouw afspraak niet binnen 24  uur van te voren gewijzigd en/of afgezegd, dan wordt er 50% van het totale bedrag in rekening gebracht.

Cadeaubonnen, acties of aanbiedingen komen dan te vervallen.

Je krijgt 48 uur van tevoren een herinnering van jouw afspraak per mail toegestuurd. Lukt het niet om op de afspraak te komen dan kun je dat op dat moment aangeven.

Gelieve te wijzigen en/of te annuleren via de mail of telefonisch (tijdens openingstijden) en niet via Whatsapp of per SMS.


Contra-indicaties

In het belang van jouw en onze gezondheid, kun je in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld:

 

  • Besmettelijke (huid)ziekten
  • Griep, ernstige verkoudheid of koorts
  • Actieve koortslip

 

Ook hierbij gelden bovengenoemde annuleringsvoorwaarden.

 Kinderen:

Er zijn in de salon diverse instrumenten en materialen en spullen die niet kindvriendelijk zijn en sommige zelfs gevaarlijk voor kinderen, denk hier bij aan de laser, naalden, mesjes, scharen enzovoort. Kinderen zijn om die reden in de salon niet toegestaan. Indien je geen oppas kunt vinden, dan verzoeken wij je vriendelijk om de afspraak kosteloos te verzetten. Indien je toch met je kind(eren) op de afspraak verschijnt zullen wij ons beroepen op ons recht om de afspraak terplekke te annuleren. Het totaal bedrag dient dan wel voldaan te worden.

Mobiel uit of op stil:
Mobiele telefoons dienen voor de behandeling uitgeschakeld te worden of op ‘stil’ gezet.  Alleen in noodgevallen kan hiervoor een uitzondering gemaakt worden.

Betaling:
Voor alle behandelingen geldt dat de totale kosten aan het eind van de behandeling volledig betaald dienen te worden.

Hygiëne:
In dit vakgebied is hygiëne zeer belangrijk, zodoende verzoeken wij je vriendelijk om voor de afspraak even te wassen dan wel op te frissen.

Vragen, suggesties, complimenten of klachten:
Dienstverlening kan altijd beter. Op deze manier blijven wij alert en streven wij naar het beste. Wij waarderen jouw mening. Vertel het ons als wij jouw ervaring met Lasercentrum Oss op wat voor manier dan ook, nog beter kan maken. Heb je klachten? Laat het ons dan ook weten.

Privacy:
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Lasercentrum Oss en worden niet verstrekt aan derden.

Wij willen jullie allen vragen deze regels te respecteren, zo maken we het voor elkaar makkelijker.
Worden de regels niet gerespecteerd beroepen wij ons recht om de behandeling te weigeren en word het totaal bedrag alsnog in rekening gebracht.