Lasercentrum Oss is een onderdeel van The Brow Express. Wij leggen de focus hier specifiek op het verwijderen van tatoeages en oude permanente make-up. Wekelijks spreken wij klanten die spijt hebben van een tatoeage of van verkeerd gezette permanente make-up. Hierdoor zijn wij lang bezig geweest om een passend advies voor jullie te bedenken.

 

Wie zijn wij?

Welkom! Wij zijn Mirella van Rosmalen en Tineke Colonna, jouw persoonlijke specialisten. Samen zullen wij proberen jouw behandelingen zo prettig mogelijk te maken! Uiteraard streven wij ernaar om jouw resultaten zo snel mogelijk waar te maken. Heb je vragen? Stel ze gerust! Onze focus ligt bij jou. Communicatie staat bij ons op één en niks is ons te gek! We snappen dat je waarschijnlijk ontelbaar veel vragen hebt, voel je dan ook niet tot last om deze te stellen. Daar zijn wij tenslotte ook voor!

Passend advies

Het verwijderen van tatoeages klink voor vele als een eng idee. Vooral de pijn zijn de meeste erg bang voor. Gelukkig kunnen wij je geruststellen. Uiteraard doet het even zeer maar het is ook zo voorbij en zullen wij ervoor zorgen dat jij tijdens de behandeling er comfortabel bij zit. We bespreken voorafgaande wat de wensen zijn en hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zullen zijn. Na de behandeling volgt het nazorg gesprek over hoe je je gelaserde tattoo moet verzorgen en geven we de uitleg op papier nog eens mee!

Jouw afspraak

Wil je gelijk een afspraak inplannen of ben je toch nog een beetje terughoudend? Wij snappen dat helemaal! Je kan bij ons kiezen voor een gratis adviesgesprek zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden en jou goed kunnen informeren. Ben je er wel helemaal uit en wil je gelijk de afspraak inplannen dan kan dat natuurlijk ook! Ook hierbij zullen wij voorafgaande een gesprek met je voeren en je informeren over eventuele bijwerkingen, hoe je de nazorg moet hanteren ect. Na dit gesprek voeren we gelijk de behandeling uit, als er geen contra-indicaties zijn ondervonden natuurlijk!

De afspraak plan je bij ons in via de website van The Brow Express!